Is uw tuin aan vernieuwing toe, omdat u die oude grindtegels zat bent, of heeft u net uw nieuwe droomhuis gekocht maar is de tuin nog niet naar uw zin? Hopman Tuinen is gespecialiseerd in tuinen aanleg van hoge kwaliteit. Wij maken alleen projecten waarmee u minimaal de komende 10 jaar vooruit kan. Tevens zijn wij lid van de VHG en bent u als klant verzekerd van een  kwaliteitscertificaat. Dat geeft rust en zekerheid. Neem gerust contact op voor een afspraak om alles eens rustig door te nemen.

Wij plannen een afspraak in om de tuin te bekijken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Weet u nog niet zo goed wat u wilt en zou u een ontwerp willen? Geef dat even aan, dan komt onze ontwerper ook mee tijdens dit gesprek.

Vervolgens nemen wij de maten van uw tuin op. Na 2 weken nemen wij contact met u op om de offerte te komen toelichten.

Bij grote werken adviseren wij van het werk een verhardings / tuin ontwerp te laten maken.

Een tuin op een correcte manier laten aanleggen zodat u hier nog jaren plezier heeft is een investering. Voor een hele tuinrenovatie (afvoer oude materialen, duurzaam grondwerk (verbetering), nieuw materiaal en het verwerken hiervan) moet u als snel rekenen op € 150 per m². Afhankelijk van de materiaalkeuze en aanwezige elementen in het ontwerp kan dit oplopen tot € 200 per m².  Dit is zonder bouwkundige werken zoals overkappingen en veranda’s.

Wij brengen altijd gedetailleerde offerte’s uit die u ruim inzicht geven in wat per post de kosten zijn. Ons streven is om onze diensten op die manier te leveren, dat u er nog jaren plezier van hebt. Dat kost daarom wat meer, maar daar krijgt u kwaliteit voor terug. Daarom zijn wij geen prijsvechters. Gaat u voor kwaliteit en heeft u daar wat meer voor over, dan zijn wij voor u de perfecte partij.